Binnenzonwering

Binnenzonwering is raambekleding die zoals de term al aangeeft aan de binnenzijde van het raam wordt gemonteerd. Naast het decoratieve aspect heeft binnenzonwering ook een zonwerende functie voor behoud van een optimaal binnenklimaat. In binnenzonweringen bieden wij verschillende oplossingen. Hieronder een overzicht.

Jaloezieën

Een sfeervolle en veelzijdige vorm van binnenzonwering die bestaat uit horizontale, verstelbare lamellen. Hiermee kunt u zelf de lichtinval regelen en doseren, waardoor u kunt genieten van natuurlijk licht met tegelijkertijd privacy en zonwering.
Jaloezieën zijn verkrijgbaar in lamelbreedtes van 16mm, 25mm of 35mm. Verder zijn er nog de bredere, robuuste lamellen van 50mm of zelfs 70mm.

Verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren in zowel hout als aluminium af te stemmen op uw interieur.

Rolgordijnen

Functionele en decoratieve binnenzonwering die inkijk vermindert en zonlicht tegenhoudt.
Gemaakt van vormvast polyester voor optimaal gebruiksgemak.

Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en structuren.

Door te variëren in transparantie kan het gordijn geschikt worden gemaakt voor elk interieur en voor verschillende ruimtes in huis. Denk aan transparante of semitransparante stoffen voor de woonkamer en verduisterende gordijnen voor de slaapkamer.

Lamelgordijnen

Lamellen, ook wel aangeduid als zijn verticale jaloezieën, zijn zeer geschikt voor het bedekken van grote raamoppervlakken.

Lamellen zijn eenvoudig te bedienen; in dichte stand zorgen ze voor verduistering, zonwering en privacy.  In (half)open stand profiteert u van optimale lichtinval en wilt u even geen lamellen voor uw raam dan kunt u het gordijn makkelijk naar een zijde toeschuiven om een open zicht te creëren.

Lamellen zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren en in stoffen, aluminium of kunststof (PVC) uitvoering.

Plisségordijnen

Plisségordijnen worden door hun elegante uitstraling veel gebruikt als raamdecoratie. De geplooide stof van plisségordijnen heeft een luxe en karakteristieke uitstraling. De vouwen in de stof zorgen voor een bijzondere lichtinval. De gordijnen zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren en in transparante, semi-transparante en verduisterende stof.

Dubbele plisségordijnen worden ook wel duette gordijnen genoemd. Duette gordijnen hebben twee lagen, in tegenstelling tot plisségordijnen met één laag. Door deze twee lagen ontstaat er een honingraatstructuur die bijzonder goed isoleert. Ook worden de optrekkoorden en koordgaatjes hierdoor minder goed zichtbaar.

Vouwgordijnen

Decoratieve en sfeervolle raamdecoratie verkrijgbaar in vele kleuren, dessins en stoffen. Leverbaar met en zonder baleinen. Het gordijn kan naar gelang trapsgewijs naar beneden worden gelaten.

Velux dakraam

Klik op onderstaande link voor het uitgebreide Velux dakraam assortiment.

http://www.velux.nl/producten