Van der Werff Zonwering

Met ruim 50 jaar ervaring in het zonweringsvak is Van der Werff Zonwering een familiebedrijf gespecialiseerd in vele toepassingen van binnen- en buitenzonwering voor uw woonhuis of bedrijfsruimte.
 

Full-service

U kunt van ons een deskundig advies verwachten. Tevens meten wij altijd de juiste maten zelf op en checken de situatie ter plaatse. Na vakkundige assemblage van het product in onze eigen werkplaats komen we de zonwering bij u installeren en geven wij u tips voor onderhoud en gebruik. Het nastellen van de zonwering behoort ook tot onze service, zodat u optimaal en langdurig kunt genieten van uw aanschaf.

Advies op maat

Wij leveren maatwerk en denken mee in oplossingen voor uw specifieke behoeften en wensen voor zonwering.  De toepasbaarheid van zonwering verschilt per woning of bedrijfspand. Dat vraagt vaak om een specifieke en passende maatwerk oplossing.

Kwaliteitsproduct

Al onze producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen en wij werken samen met de gerenommeerde merken op zonweringsgebied zoals Somfy (electrische bedieningen), Weinor (zonneschermen/terrasoverkappingen), Luxaflex (raamdecoratie), Velux (zonwering tbv dakraamproducten) en vele andere topmerken.